Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om ÖT Smygehuk FF Seniorlag Herrar

3 Västra Ingelstad IS 22 14 3 5 45
4 Bunkeflo FF 22 13 2 7 41
5 BK Skansen 22 12 3 7 39
6 Gislövs IF 22 9 5 8 32
7 Minnesbergs IF 22 9 3 10 30

Martin Rengbo 69 min

Utökad serieledning i och med segern över jumbon Lilla Beddinge. Matchen mot Lilla Beddinge som ligger hjälplöst sist blev en tuffare match än vad nog många hade trott. Lilla Beddinge visade från början ingen som helst respekt för serieledande Östra Torp. Under inledningen har Lilla Beddinge några kontringar som inte resulterar. I den 14:e minuten får Torp en frispark på högerkanten. Martin Rengbo slår in bollen mot bortre stolpen och där dyker Anders Nilsson upp och sätter bollen i mål från nära håll till 0-1. Efter ledningsmålet började det regna och spelkvaliten sjönk från båda läger. I den 37:e minuten kommer Lilla Beddinge genom på vår högerkant och spelaren får på ett bra skott som Anders Ohlsson lyckas parera upp i ribban. Första halvlek slutar med en 0-1 ledning för Torp. I halvtid går Mathias Herrström och Mattias Jönsson ut båda skadade och in kommer Emil Andersson och Fredrik Mårtensson. I den 48:e minuten spelar Victor Larsson upp bollen på Kristoffer Ekström som elegant vänder bort sin försvarare och Kristoffer får på ett kanonskott från 20 meter och bollen far in i maskorna bakom hemmamålvakten till 0-2. I den 50:e minuten skjuter Kristoffer Ekström ännu ett kanonskott som målvakten den här gången lyckas rädda. I den 62:a minuten slår Frank Brobeck en hörna som Kristoffer Ekström går upp och nickar men målvakten gör en fin parad. I den 65:e minuten tar Frank Brobeck sig fram på vänsterkanten och får in bollen i straffområdet till Kristoffer Ekström som vänder om och spelar snett bakåt till en framstormande Andreas Jönsson som får på ett tungt pressat skott som far in i mål till 0-3. Touchade bollen Anders Nilsson på Andreas skott?Efter Torps tredje mål dör matchen något och båda lagen vaskar fram några halvchanser. I den 75:e minuten gör Magnus Malmberg bejublad comeback då han byts in istället för Kristoffer Ekström. I den 78:e minuten slår Andreas Jönsson ett fint inlägg där vänsterbacken Victor Larsson dyker upp i Beddinges straffområde och nickar tyvärr bollen i ribban. Matchen slutar med en 0-3 seger för Torp och serietvåan förlorade samtidigt mot Kick med 2-0 vilket innebär att Östra Torp nu leder serien med 4 poäng före Västra Ingelstad efter att halva serien är spelad. En stor eloge till Lilla Beddinge som verkligen bjöd upp till dans. Är helt säker på att deras första seger kommer inom kort. I nästa match väntar Västra Ingelstad borta i en seriefinal onsdagen den 25:e juni klockan 19:00.